Vi ger dig stöd och hopp
till förändring

Vi erbjuder ett alternativ åt människor som vill sluta med sitt missbruk. Av brukare för brukare.

Öppenvårdsbehandling

Kram mellan far och son, VågaVa

Öppenvårdsbehandling

Vår öppenvårdsbehandling är anpassad efter den enskilde individens unika behov, med kärlek och förståelse skapar vi en gemenskap där varje individ ges möjligheten att känna sig både sedd och lyssnad på. För oss är det viktigt att erbjuda den hjälp som varje vårdtagare behöver utifrån sina egna förutsättningar.

Vi på VågaVa har lång erfarenhet av att arbeta med människor som vill ta sig ur ett missbruk. De flesta som arbetar hos oss har en egen historik av de problem och lösningar som man har att konfronteras med på vägen mot ett drogfritt liv. Den unika erfarenheten ger oss möjligheten att möta individen precis där den människan befinner sig.

Vi har en behandling i tre steg

Våra behandlingsmetoder är givetvis evidensbaserade och vi har den nödvändiga kunskapen och mångfalden för att kunna tillgodose den enskilde vårdtagarens specifika behov.

I vår mångsidiga verktygslåda erbjuder vi 12-steg, KBT, SPELMISSBRUK, SORGBEARBETNING, KRIMINALITET SOM LIVSTIL, ASI, MI, HAP, CPU och ÅP. Allt detta tillsammans med vad vi kallar för SF-metoden. Vilket i praktiken är det samma som sunt förnuft blandat med kärlek, medmänsklighet och förståelse.

VågaVa erbjuder även en drogfri gemenskap utanför själva behandlingen.

1

Grundbehandling 8 veckor

2

Fördjupad behandling 8 veckor

3

Eftervård 8 månader

Kontakta oss

Kontakta oss för att skräddarsy en lösning som passar just er.